!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

ExAlfaBas
1

  • Type Alfa: Voorheen Giulietta
  • *
    - Startende Alfist
Originele 17" Giulietta wielenset met zomerbanden
« Gepost op: 9 augustus 2024, 11:04:32 »
Te koop aangeboden: Originele 17" Alfa Romeo Giulietta-velgen met vier goede zomerbanden. Hopelijk kan ik iemand op dit forum blij maken met deze set. De vraagprijs is €400,- maar ik sta open voor biedingen.

De wielen zijn overgebleven na inruil van onze Alfa. Het zijn de welbekende turbine-velgen die origineel op veel Giulietta's zijn geleverd. De velgen zijn niet in nieuwstaat, maar zien er nog netjes uit. Alleen de velgen die aan de voorzijde gemonteerd zaten hebben wat stoeprandschade, waarbij één wat diepere groeven heeft (zie foto's). De velgen die van de achterzijde komen zijn vrijwel schadevrij.

Alle vier de velgen zijn voorzien van nog goede zomerbanden, type Vredestein Ultrac (bandenmaat: 225/45 R17). Elke band heeft een profieldiepte van zo'n 4 à 6 mm, dus ze kunnen nog even mee. Uiteraard worden ook de originele Alfa Romeo naafdoppen meegeleverd. Deze zijn te zien op foto 5, onze Giulietta in haar vertrouwde habitat: Italië.

De steek is 5×110, de naafdiameter 65,1 en de ET-waarde 41.

De wielenset is af te halen in Groningen, of kan in overleg (en tegen vergoeding) worden afgeleverd in de regio, of langs de route Groningen-Zoetermeer.